Het belang van kennismanagement in de digitale werkplek

9 September 2021, 10.34afbeelding Het belang van kennismanagement in de digitale werkplek

Kennis en informatie komen organisch tot stand en leven in diverse plekken binnen de organisatie. Toch is een centrale kennisbank nog steeds van belang. Met hybride werken in het achterhoofd misschien zelfs wel belangrijker dan ooit. Lees daarom in deze blog het belang van kennismanagement voor de moderne, digitale werkplek.

Lees verder

6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

21 July 2021, 10.34afbeelding 6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

We werken sinds begin 2020 gedwongen veel thuis. Dit wordt steeds normaler en werkt ook steeds efficiënter. Zo is het gebruik van Teams verzesvoudigd. Dit betekent een opschaling van technische problemen. Lees daarom in deze blog de 6 dingen die jij in 2021 moet afronden voor jouw succesvolle Teams-uitrol.

Lees verder

De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

21 July 2021, 10.34afbeelding De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

Veel bedrijven zijn begonnen met hun digitale transformatie. Een complex traject wat vaak een omslag van de bedrijfscultuur teweeg brengt. Maar wie zorgt ervoor dat we allemaal werken aan dezelfde puzzel? Het is belangrijk om de architectuur vast te leggen van een dergelijk project. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Lees verder

Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

14 July 2021, 10.34afbeelding Kan jouw cloudoplossing wat jouw organisatie wil?

Vanuit een bestaande IT-omgeving migreren naar de cloud is iets wat je niet zomaar doet. Er komt veel bij kijken, niet alleen in technisch maar vooral ook in organisatorisch opzicht. Hoe zorg je ervoor dat je nieuwe omgeving goed aansluit bij je organisatie en je niet vastloopt tijdens de migratie? Lees er meer over in deze blog.

Lees verder

Overstappen van IT-partner zonder gedoe

2 July 2021, 10.34afbeelding Overstappen van IT-partner zonder gedoe

Blije medewerkers zorgen voor blije consumenten, dat is hoe reisbureau Riksja Travel in hun missie staat. Daarom is het belangrijk dat medewerkers tevreden zijn met hun werkwijze en plek. Een soepele overstap naar een nieuwe IT-partner is daarbij van groot belang. Mostware en Riksja hebben daarom de handen ineengeslagen en zijn aan de slag gegaan met een migratie. Lees meer over de ervaringen van Riksja Travel in deze blog.

Lees verder