IT-security gaat – veel! – verder dan techniek

30 September 2021, 10.34afbeelding IT-security gaat – veel! – verder dan techniek

Security is een hot issue, dat hoeven we niemand meer uit te leggen. Maar dat security niet alleen een technisch ‘dingetje’ is, daar gaan veel mensen nog weleens aan voorbij. Goede IT-security gaat – behalve over techniek – ook over organisatieprocessen, wetgeving en gedrag. Lees in deze blog hoe het zit.

Lees verder

De kracht van data science voor G-Star

30 September 2021, 10.34afbeelding De kracht van data science voor G-Star

Fashion brand G-Star werkt aan een 360-graden klantbeeld. Door databronnen bij elkaar te brengen en gegevens aan elkaar te koppelen, leert het bedrijf haar klanten steeds beter kennen. Sigma Data (onderdeel van Wortell) helpt G-Star daarbij. Lees in deze blog alles over dit traject.

Lees verder

Het belang van kennismanagement in de digitale werkplek

9 September 2021, 10.34afbeelding Het belang van kennismanagement in de digitale werkplek

Kennis en informatie komen organisch tot stand en leven in diverse plekken binnen de organisatie. Toch is een centrale kennisbank nog steeds van belang. Met hybride werken in het achterhoofd misschien zelfs wel belangrijker dan ooit. Lees daarom in deze blog het belang van kennismanagement voor de moderne, digitale werkplek.

Lees verder

6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

21 July 2021, 10.34afbeelding 6 Tips om je Teams-uitrol succesvol af te ronden

We werken sinds begin 2020 gedwongen veel thuis. Dit wordt steeds normaler en werkt ook steeds efficiënter. Zo is het gebruik van Teams verzesvoudigd. Dit betekent een opschaling van technische problemen. Lees daarom in deze blog de 6 dingen die jij in 2021 moet afronden voor jouw succesvolle Teams-uitrol.

Lees verder

De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

21 July 2021, 10.34afbeelding De voordelen van het vastleggen van (project) architectuur

Veel bedrijven zijn begonnen met hun digitale transformatie. Een complex traject wat vaak een omslag van de bedrijfscultuur teweeg brengt. Maar wie zorgt ervoor dat we allemaal werken aan dezelfde puzzel? Het is belangrijk om de architectuur vast te leggen van een dergelijk project. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Lees verder