2 marketing trends die je niet mag missen

Data omzetten in waardevolle informatie

Data omzetten in waardevolle informatie

Marketeers hebben tegenwoordig gigantische hoeveelheden data beschikbaar. Technologie zet nieuwe deuren op een kier, maar openen we ze ook? In de praktijk blijkt dat bedrijven het toch nog steeds erg moeilijk vinden om deze data om te zetten in waardevolle informatie. Of om deze data te gebruiken ter verbetering van de klantervaring. In deze whitepaper vertelt Microsoft hoe bedrijven praktische bezwaren kunnen omzetten in daden.

Uitdagingen aanpakken!

Belinda Gerdt, Senior Manager Business Solutions Microsoft, geeft in deze whitepaper tekst en uitleg bij 2 belangrijke marketing trends. Ze gaat hier dieper in op aantal uitdagingen van marketeers zoals:

  • Systeemintegratie
  • Veranderende rol van marketingbureaus
  • Beantwoorden aan de hoge verwachting van klanten
  • Marketing automation

Groeien in een snel veranderende wereld

Organisaties moeten af van hun angst om hun systemen te integreren, hier ligt namelijk het grootste potentieel om het meeste uit je data te halen. Systeemintegratie is helemaal geen hoofdpijnproces meer. In tegenstelling tot 5 jaar geleden is het nu veel eenvoudiger om legacy systemen en nieuwe toepassingen met elkaar te verbinden. Meerjarige ontwikkeltrajecten hebben plaatsgemaakt voor voortdurende ontwikkeling en experimenten. Lees hier hoe Microsoft Dynamics 365 jouw organisatie kan helpen om de stap te zetten naar succesvolle marketing.  

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

 

Downloaden: 2 marketing trends die je niet mag missen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.