9 intranet-trends binnen de zorg

Meer tijd voor de zorg

Meer tijd voor de zorg

In de zorg draait het maar om één ding: meer tijd voor de zorg. In de praktijk zijn medewerkers echter veel tijd kwijt aan administratieve taken, het vinden van de juiste applicaties en het zoeken naar documenten en personen. Daarnaast staat veel informatie op verschillende plekken opgeslagen en kan het lastig zijn om met medewerkers op afstand te communiceren. Een modern social intranet biedt hier een oplossing voor. Een social intranet zorgt namelijk voor een betere samenwerking tussen medewerkers. Ook zijn alle applicaties en documenten op één plek terug te vinden. Deze whitepaper zet de 9 belangrijkste social intranet-trends in de zorg op een rij. We verklappen er alvast 2, de rest kan je teruglezen in de volledige whitepaper.

Intranet verbetert productiviteit

Intranetten zorgen voor steeds meer productiviteit binnen zorginstellingen. Waar intranet vroeger vooral gebruikt werd om informatie te zenden naar werknemers, is dit tegenwoordig juist een plek waar medewerkers samenwerken en productiviteit centraal staat. Het is een centraal punt voor het uitwisselen van informatie en communicatie tussen collega’s. Ook kunnen er gemakkelijk applicaties worden toegevoegd aan het intranet, waardoor het nog laagdrempeliger wordt om te gebruiken.

Betrek ook externen

Binnen de zorg zijn vrijwilligers heel belangrijk. Wist je dat er naar schatting meer dan 450.000 vrijwilligers actief zijn in de zorg? Het is belangrijk om deze mensen ook bij de organisatie te betrekken. Dit wordt gemakkelijker met een modern social intranet, waarbinnen ook externen toegevoegd kunnen worden. Op deze manier kunnen ook zij de informatie vinden die ze nodig hebben en voelen ze zich meer betrokken bij de organisatie.

Meer weten?

Benieuwd naar de andere 7 trends voor social intranet binnen de zorg? Bijvoorbeeld wat de AVG te maken heeft met het intranet? Of wat voor invloed machine learning heeft op het intranet? Download dan deze whitepaper, lees verder en ga aan de slag met een social intranet.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Debble

Wij zorgen voor de technologie zodat jij je kunt focussen op het belangrijkste van alles; je business. Wij leveren geïntegreerde communicatie en samenwerkings oplossingen in Office 365 en SharePoint. Hiermee stellen wij medewerkers in staat meer te bereiken in minder tijd zodat ze kunnen excelleren in hun werk. We doen dat door duidelijkheid te brengen in de steeds veranderende Microsoft toolset.

Profiel Debble ›
 
 

Download artikel

9 intranet-trends binnen de zorg

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.