AI tilt de industrie naar een hoger niveau

7 praktijkvoorbeelden die laten zien hoe AI waarde toevoegt

AI tilt de industrie naar een hoger niveau

De industrie staat voor een aantal grote uitdagingen om relevant en concurrerend te blijven. De oplossing die hier vaak voor gegeven wordt zijn data en kunstmatige intelligentie (AI). Maar hoe kunnen data en AI de industriesector nou precies helpen? Dit kan bijvoorbeeld door meer inzicht te krijgen in processen met data uit machines. In deze whitepaper lees je 7 voorbeelden van kunstmatige intelligentie waarmee organisaties nu al dagelijks hun concurrentiepositie versterken. Hieronder lees je er alvast twee.

Mercedes-Benz behaalt betere sales dankzij AI

Mercedes-Benz maakt dankbaar gebruik van AI bij hun digitale transformatie. Zo helpt AI accountmanagers om de juiste keuzes te maken in het verkoopproces. De tool brengt allerlei interne en externe gegevens samen in Azure Machine Learning, waardoor betere voorstellen gedaan worden. Ook is het een zelflerend systeem. Rapporten van dealers trainen de AI-tool zodat het nog betere aanbevelingen kan doen.

Razendsnel toegang tot technische documenten

Royal IHC ontwikkelt, ontwerpt en bouwt schepen en materieel voor de bagger- en offshore-industrie. Ze bezitten miljoenen technische documenten die werden bewaard in verschillende systemen en databases. Het opzoeken van deze documenten kostte onnodig veel tijd. Daarom is er nu een systeem ontwikkeld dat AI combineert met optical character recognition en natural language processing om zo snel documenten te vinden. Nu hebben engineers in nog geen 2 seconden in één portaal de juiste gegevens bij de hand!

Hoe zet jij AI in binnen de industrie?

Zoals je kan lezen wordt AI al breed toegepast binnen de industrie. Wil jij weten hoe je AI kan inzetten binnen jouw organisatie? Download deze whitepaper en ontdek de andere praktijkvoorbeelden. Wie weet is er een die jouw organisatie verder kan helpen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Download artikel

AI tilt de industrie naar een hoger niveau

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.