Beter contact tussen de medewerkers in de retail

Sociaal intranet: een betere communicatie

Sociaal intranet: een betere communicatie

Sociale media als Facebook en LinkedIn zorgen ervoor dat iedereen elkaar gemakkelijk vindt. Daarom worden intranetten in de retail steeds vaker als sociaal intranet ingericht. De oplossingen lopen uiteen van sociaal communiceren met collega's vanuit de vertrouwde Office-omgeving, tot het delen van bestanden en projectinformatie binnen de organisatie of met leveranciers. Hierdoor blijven medewerkers beter betrokken en wordt de binding met leveranciers en klanten verbeterd.

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Wilt u meer weten hoe een sociaal intranet communicatie binnen én buiten het bedrijf kan verbeteren, download dan het e-book “Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail”. Daarin leest u ook meer over goed beveiligde mobiele werkplekken en hoe u met analysetools de voorraad beter laat aansluiten bij de wens van de klant.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Microsoft

Hoe ziet digitale transformatie er voor de retail concreet uit? Microsoft technologie ondersteunt retailorganisaties in het optimaliseren van iedere fase in de buyer journey. Van warehouse management tot point-of-sale, en van moderne werkplek tot customer analytics. Ontdek de mogelijkheden.

Profiel Microsoft ›
 
 

Downloaden: Beter contact tussen de medewerkers in de retail

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.