Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Sneller innoveren in de maakindustrie

Sneller innoveren in de maakindustrie

Wat vandaag hip is, is morgen weer hopeloos verouderd. Zo snel gaat het nog net niet, maar in de maakindustrie is continu innoveren de enige manier om relevant te blijven. Daarom hebben bedrijven wel de juiste digitale tools en systemen nodig. ERP op basis van cloud-technologie geeft bedrijven een solide platform waarop ze hun hele productie kunnen draaien en sneller kunnen innoveren.

De uitdagingen van moderne bedrijven

Ongeacht de grootte of leeftijd van een bedrijf, alle productiebedrijven werken binnen hetzelfde zakelijke ecosysteem en staan voor dezelfde uitdagingen. De juiste oplossing voldoet aan een aantal voorwaarden waarmee die uitdagingen kunnen worden aangepakt:

  • Betrouwbaar platform
  • Industrie-specifieke mogelijkheden
  • Wereldwijde functionaliteiten
  • Focus op customer experience
  • De flexibiliteit om met complexe bedrijfsmodellen om te gaan

Een flexibele oplossing voor een modern productiebedrijf

In deze whitepaper kijken we naar NetSuite, het cloud-platform van Oracle. NetSuite levert een betrouwbare, geïntegreerde oplossing met alle industrie-specifieke, wereldwijde functionaliteiten die moderne productiebedrijven vandaag de dag nodig hebben.

Klantverhalen vertellen het succes

Ook vindt u in deze whitepaper klantverhalen van productiebedrijven die al werken met NetSuite. Zo vertellen Ahmad Hamade van CraftMark Bakery en Tommy Edwards van Blue Microphones over hun ervaringen met NetSuite. Meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de whitepaper Transforming today’s manufacturers: NetSuite provides the foundation for success.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Cloud-ERP als fundament voor succes van productiebedrijven

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.