Cybersecurity gezondheidscheck voor 2022

Verbeter de IT-beveiliging van jouw overheidsinstelling

Gepubliceerd: 18-05-2022 | Whitepaper | Cybersecurity gezondheidscheck voor 2022

Nederlandse overheidsinstellingen worden steeds vaker het slachtoffer van cyberaanvallen. Zo hebben hackers het gemunt op gegevens van burgers of versleutelen ze belangrijke documenten via ransomware-aanvallen. Een belangrijke oorzaak van deze securityproblemen? Veel overheidsinstanties kiezen nog steeds voor een traditionele beveiligingsaanpak, waarbij de focus op netwerkbeveiliging ligt. Maar in de praktijk werken steeds meer organisaties vanuit de cloud. Ontdek in dit whitepaper hoe je met een geïntegreerde securityaanpak wél de juiste maatregelen treft.

Alles in één overzicht

Veel organisaties hebben devices, data, identiteiten en applicaties allemaal los beveiligd. Met deze gefragmenteerde securityaanpak loop je groot risico het overzicht kwijt te raken. Je bent dan niet in staat om snel te reageren op de belangrijke momenten. Een geïntegreerde securityaanpak bestaat uit drie cruciale onderdelen:

  • Moderne beveiligingstechnologie
  • Menselijke factor
  • Heldere processen

Checklist IT-beveiliging

Is jouw organisatie goed beveiligd in 2022? Doe de gezondheidscheck uit ons whitepaper en ontdek hoe je de IT-beveiliging van jouw overheidsinstelling verbetert.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: Cybersecurity gezondheidscheck voor 2022

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.