De 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen

Ontdek hoe werken in de cloud jouw IT-beveiliging verbetert

Gepubliceerd: 18-05-2022 | Whitepaper | De 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen

Overheidsinstellingen lopen een groot risico op datalekken. Zo hebben professionele hackers het voorzien op data van Nederlandse burgers of vragen zij met een ransomware-aanval losgeld voor het vrijgeven van belangrijke documenten. Maar ook via jouw eigen processen of medewerkers kunnen datalekken ontstaan. Ben jij benieuwd hoe je omgaat met de 5 grootste veiligheidsrisico's voor jouw overheidsinstelling? Lees er alles over in ons whitepaper.

Veilig werken in de cloud

Met een overstap naar de cloud verbeter je eenvoudig jouw IT-beveiliging. Systemen blijven up-to-date, toegangsrechten zijn duidelijk geregeld en je houdt beter overzicht op je gegevens. In het whitepaper staan we uitgebreid stil bij deze veiligheidsrisico's:

  • Systemen zijn niet up-to-date
  • Niet bekend welke systemen en data waar staan
  • Kwetsbaar voor ransomware-aanvallen
  • Geen cybersecurityexpertise in huis
  • Er is geen crisiscommunicatieplan

Expertise in IT-beveiliging

We zien steeds meer dat de IT-manager onderdelen van databeveiliging bij experts belegt. Denk bijvoorbeeld aan werkplekbeheer, toegangsbeveiliging en back-ups. Ga je toch zelf aan de slag? Lees ons whitepaper en ontdek met welke 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen je rekening moet houden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Wortell

Wij maken organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zodat zij gemakkelijker hun werk kunnen doen. Overal, altijd en op elk apparaat.

Profiel Wortell ›
 
 

Downloaden: De 5 grootste veiligheidsrisico's voor overheidsinstellingen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.