Deze IT-obstakels belemmeren slimmer samenwerken

Waar lopen medewerkers, IT-managers én directie tegenaan

Deze IT-obstakels belemmeren slimmer samenwerken

Met behulp van moderne technologie werk je slimmer en haal je meer uit jouw werkdag. Althans, dat is wat IT hoort te doen. Maar kijk je naar jouw werk, dan zit IT jou vaak meer in de weg dan dat het je vooruit helpt. Geen goede basis dus voor slim samenwerken. En jij bent niet de enige die tegen obstakels aanloopt; collega’s op de werkvloer, IT-managers en directies worden allemaal op één of andere manier geconfronteerd met IT-uitdagingen. Om jou meer inzicht te geven in wat er precies speelt op de verschillende afdelingen, zet dit e-book de grootste IT-obstakels van verschillende afdelingen op een rij. En uiteraard lees je ook hoe je deze obstakels overwint en echt slimmer gaat samenwerken.

Werkvloer, IT-afdeling en directie aan het woord

Iedere afdeling heeft zo z’n eigen frustraties rondom de inrichting van IT en het gebruik van technologie. In dit e-boek lees je ze allemaal rustig na, wij zetten alvast per afdeling één ergernis voor jou neer.

  • Medewerkers: Medewerkers verliezen veel tijd aan het constant inloggen in verschillende oude applicaties en het overtypen van dezelfde gegevens in verschillende systemen.

Wist je dat werken met oude applicaties een gemiddelde medewerker 40 minuten per dag kost?

  • IT-afdeling: Er is een groot tekort aan gekwalificeerde IT-medewerkers. IT-managers schakelen daarom externe hulp in voor dagelijkse operationele werkzaamheden, maar er is ook behoefte aan specialisten die ingrijpende projecten oppakken.

Wist je dat 50% van de organisaties grote moeite heeft om het juiste IT-personeel te vinden?

  • Directie: De IT-obstakels zoals verouderde applicaties hebben negatieve gevolgen voor jouw dataveiligheid. Je bent extra kwetsbaar voor cyberaanvallen. Kom je in het nieuws omwille van een geslaagde hack? Dan kost je dat niet alleen geld, ook je imago krijgt een behoorlijke deuk.

Wist je dat cybercrime bedrijven en burgers wereldwijd ruim 1 miljoen euro schade per minuut toebrengen?

Pak de uitdagingen aan en maak je klaar voor slimmer samenwerken

Herken jij deze frustraties? Benieuwd met welke oplossingen je deze IT-obstakels aanpakt? Download dan hier het e-boek Slimmer samenwerken: wat houdt je tegen? en bekijk hoe je jouw IT ombuigt van een belemmering in een fundament voor slim samenwerken en innovatie!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Previder

Previder is een ervaren datacenter- en cloud-specialist met high-end faciliteiten voor het hosten van bedrijfskritische applicaties.

Profiel Previder ›
 
 

Downloaden: Deze IT-obstakels belemmeren slimmer samenwerken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.