Dichter bij je klanten met assortimentsoptimalisatie

Met data zet je het assortiment op scherp

Met data zet je het assortiment op scherp

Retailers willen graag onmiddellijk inspelen op de snel veranderende behoeften en wensen van hun klanten. Dat kan natuurlijk niet als je geen idee hebt wat die behoeften en wensen zijn. Maak je beslissingen gebaseerd op je onderbuikgevoel of aannames, dan is er een grote kans dat je de plank volledig misslaat. Datagedreven beslissingen liggen aan de basis van je verkoopsucces, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe start je met het omzetten van je data in waardevolle informatie? Assortimentsoptimalisatie helpt jou op weg bij het beter bedienen van jouw klanten.

Assortimentsoptimalisatie? Ik wil meer weten!

Past het aanbod wel bij jouw klanten? Dragen alle producten bij aan jouw omzet? Welke klantgroep is het belangrijkste? Gebruik jouw data om een antwoord te vinden op deze vragen. Zo slaag je erin om jouw assortiment te optimaliseren. De volgende stappen helpen je hierbij:

  • Interne en externe data combineren
  • Klantprofielen opbouwen
  • Lees snel verder in deze whitepaper

Meer weten?

Ontdek in deze whitepaper alle stappen van assortimentsoptimalisatie en enkele praktijkvoorbeelden van bedrijven die je voorgingen in dit proces. Het is tijd om afscheid te nemen van jouw losstaande Excelbestanden en volledig inzicht te krijgen in alle data uit jouw organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Inergy

We improve performance! Wij bieden organisaties meer grip op de actualiteit van vandaag en de toekomst van morgen en daarna. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van bestuur en besluitvorming wat leidt tot een grotere voorspelbaarheid én betere bedrijfsprestaties. Ofwel beter presteren door slim met data om te gaan.

Profiel Inergy ›
 
 

Downloaden: Dichter bij je klanten met assortimentsoptimalisatie

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.