E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

Heb jij al het allerbeste e-commerce kanaal?

Heb jij al het allerbeste e-commerce kanaal?

De verwachting is dat in 2021 e-commerce het grootste retailkanaal ter wereld is geworden. Niet vreemd dus dat e-commerce een behoorlijke invloed heeft op de manier waarop bedrijven de processen in het magazijn inrichten, organiseren en beheren. De focus ligt steeds vaker op het sneller en nauwkeuriger leveren van kleine orders waardoor meer en meer bedrijven kiezen voor het integreren van warehouse management system (WMS) in hun strategie. Welke uitdagingen hebben retailers in een wereld waar e-commerce de standaard is? Welke rol speelt een WMS in dit geheel? Deze whitepaper vertelt je meer.

E-commerce uitdagingen aanpakken

Wetende dat e-commerce in 2021 het grootste retailkanaal is, groeit bij veel organisaties de nood voor een geïntegreerd fulfillment proces. Dit complexe proces van orderafhandeling zorgt ervoor dat organisaties investeren in onder andere nieuwe apparatuur, software en automatisering. Peerless Research Goup ging op onderzoek uit en concludeerde dat steeds meer bedrijven kiezen voor automatisering omdat:

  • Het aantal transacties stijgt exponentieel
  • Gekwalificeerd personeel is lastig te vinden
  • Retailers opereren in een uiterst competitieve markt

Een efficiënt en georganiseerd magazijn is een must

Om tegemoet te komen aan de eisen van klanten, is een goed georganiseerd magazijn dus onontbeerlijk. Het introduceren van een WMS speelt hierin een belangrijke rol. Niet alleen pak je met een WMS de traditionele processen aan, je zorgt er ook voor dat de uitdagingen die e-commerce met zich meebrengen geen obstakel vormen voor het succes van de onderneming.

WMS aanschaffen en klaar?

Zo eenvoudig is het natuurlijk niet. Wat komt er precies bij kijken en welke valkuilen kan je maar beter vermijden? Lees het rustig na in deze whitepaper en zorg ervoor dat jij in 2021 klaar bent voor de grote, wereldwijde switch naar e-commerce.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

E-commerce valkuilen aanpakken met WMS

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.