Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

Binnen een half uur een volledige projectorganisatie

Binnen een half uur een volledige projectorganisatie

De app Teams van Microsoft is een nieuwe tool die gebruikt kan worden als hub voor teamwerk binnen Office 365. Met Teams kunt u onder meer eenvoudig met uw projectteam chatten, bestanden delen en skype-vergaderingen plannen en houden. Hierdoor is Teams uitermate geschikt om in te zetten als tool om projectteams te ondersteunen.

Werken in projecten

Teams brengt tools die dagelijks door uw werknemers worden gebruikt samen en presenteert dit in de context van de dialoog die een projectteam gedurende de dag voert. In deze gids laat Rapid Circle graag zien hoe dit daadwerkelijk in z’n werk gaat. Dit wordt gedaan door het samenwerkingsverband ‘Werken in projecten’ centraal te zetten en te laten zien hoe je hiervoor een Team inricht. Hoewel deze gids zich focust op het samenwerkingsverband ‘Werken in projecten’, kan deze gids ook gebruikt worden als leidraad voor andere samenwerkingsverbanden.

Binnen een half uur een volledige projectorganisatie

Aan de hand van deze gids is het mogelijk om binnen 30 minuten een volledige projectorganisatie op te zetten met hulp van Teams. Onder meer de volgende onderdelen komen aan bod:

  • De keuze tussen een nieuw Team of een nieuw kanaal binnen een bestaand Team;
  • Het gebruik van favorieten om prioriteiten te geven aan onderdelen die belangrijk zijn voor uw projectteam;
  • Het gebruik van tabbladen en connectoren;
  • Best practices voor optimaal gebruikersgemak.

In deze gids neemt Jacco Wijers – functional consultant bij Rapid Circle – u aan de hand bij het succesvol opzetten van een projectorganisatie. Wilt u meer weten? Download dan geheel vrijblijvend de gids ‘Team Tutorial: Een projectorganisatie inrichten in Microsoft Teams’.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Downloaden: Gids: Inrichten van een projectorganisatie binnen Microsoft Teams

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.