Heeft jouw digitale factuurverwerking een reset nodig?

De software voor digitale factuurverwerking wordt volwassen

Heeft jouw digitale factuurverwerking een reset nodig?

Met de inzet van speciale software werd het verwerken van digitale facturen opeens een stuk eenvoudiger én er werden minder fouten gemaakt. Ontwikkelingen op het gebied van digitale factuurverwerking volgden elkaar razendsnel op. Dat zorgde voor complexe situaties en maatwerkoplossingen. Wil dat zeggen dat we nu gebonden zijn aan deze complexe situatie? Helemaal niet, nu is juist een mooi moment om te kijken of alle beslissingen uit het verleden nog steeds relevant zijn. Tijd om de resetknop in te drukken! Deze whitepaper laat zien waarom dat geen gek idee is en hoe je het aanpakt.

Druk op de resetknop!

De revolutie van software voor digitale factuurverwerking ligt inmiddels achter ons. De ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil, maar we zijn in stiller vaartwater gekomen. Softwareleveranciers zijn aan de slag gegaan om hun oplossingen ‘volwassen’ te maken. Waarom is nu een goed moment om ook kritisch naar jouw proces en gebruikte software te kijken?

  1. Je krijgt te maken met maatwerkrisico’s: veel maatwerklagen op elkaar dragen niet bij tot een solide en toekomstbestendige oplossing. Het gaat ten koste van de stabiliteit en performance en zorgt voor onnodige complexiteit.
  2. Standaard is inmiddels de norm: de markt wordt volwassen, dus softwareleveranciers zetten hun kennis en ervaring in om een standaardoplossing te ontwikkelen. Alle behoeften, wensen en eisen die de afgelopen jaren duidelijk werden, worden samengebracht in één gestandaardiseerde oplossing.

Ga jij voor een frisse start?

Benieuwd hoe je standaardsoftware toch aanpast naar jouw processen? Wil je weten of jouw bedrijf toe is een aan nieuw start en hoe je dat aanpakt? Download dan deze whitepaper, inclusief handig stappenplan, en kies ook voor een frisse start.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›
 
 

Downloaden: Heeft jouw digitale factuurverwerking een reset nodig?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.