Hoe laat je zorgteams beter samenwerken?

Maak een eind aan inefficiëntie!

Maak een eind aan inefficiëntie!

Wist je dat een zorgmedewerker ongeveer 40% van zijn of haar tijd kwijt is aan administratie? Omslachtige IT-systemen, papierwerk en dubbele registraties zijn de grote boosdoeners en zorgen ervoor dat steeds minder tijd gaat naar het verlenen van zorg. Geen goed vooruitzicht als we weten dat de zorgbehoefte door de vergrijzing van de bevolking alleen maar toeneemt. Tijd dus om de zaken anders aan te pakken en weer tijd vrij te maken voor zorg. In deze webcast vertelt Jacco Weijers, functional consultant bij Rapid Circle, hoe je Microsoft Teams inzet om zorgteams veiliger en efficiënter te laten samenwerken.

Wat is Teams?

Teams is een op chat gebaseerd platform waarin medewerkers, teams en organisaties snel documenten, informatie en tools met elkaar kunnen delen. Het gesprek staat in Teams centraal waarbij je naar lieve lust content kan toevoegen om het gesprek te ondersteunen. Zo brengt Teams mensen en groepen bij elkaar en biedt het een platform om samen te werken.

Wat mag je van deze webcast verwachten?

Tijdens dit webinar word je bijgepraat over onder andere:

  • De mogelijkheden van Teams
  • De voordelen voor medewerkers en zorgteams
  • Praktische informatie zoals bijvoorbeeld: Hoe zet ik een Team op?
  • En nog veel meer!

Start nu met beter samenwerken

In deze praktische webcast praat Jacco Weijers je bij over de mogelijkheden van Teams voor jouw organisatie. Je ontdekt de ins en outs van deze samenwerkingstool en laat op die manier zorgteams veiliger en leuker samenwerken!

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Hoe laat je zorgteams beter samenwerken?

 

Met deze aanvraag gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.