Hoe verbeter ik mijn klantervaring?

Basisingrediënten voor blijere klanten

Hoe verbeter ik mijn klantervaring?

Bijna elke week ontdekken we nieuwe services of producten die ons leven net iets makkelijker maken. Soms is het een innovatieve app op onze smartphone en soms is het een uitbreiding van een dienst die we al afnemen. Wat het ook is, als het een glimlach op ons gezicht tovert dan doe je het als bedrijf gewoon goed. Dat is precies waar het om gaat; bedrijven zetten de klant centraal in alles wat ze doen en zorgen voor een geweldige ervaring. Wie dat niet doet verliest klanten aan bedrijven die wel investeren in het verbeteren van hun klantervaring. Wil jij ook aan de slag met het verbeteren van jouw klantervaring? Dan helpen deze 8 basisingrediënten voor een betere service jou op weg.

Alle data aan elkaar knopen

Waarom is het in de praktijk zo lastig om de klantervaring te verbeteren? Omdat we te weinig inzicht hebben in wat klanten nu precies willen. Weet je dat niet, dan wordt het lastig om daarop in te spelen. Inzicht in alle data over jouw klanten is dus het allerbelangrijkste om jouw nieuwe klantgerichte strategie op te stellen. Wat maakt dit nu zo lastig?

  • De relevante data zitten overal en nergens
  • Systemen en mensen werken onvoldoende samen
  • De wens om de klanttevredenheid te verbeteren krijgt nog niet de volle aandacht binnen de organisatie

Tips voor het verbeteren van de klantervaring

Benieuwd wat nodig is om de klantervaring in jouw organisatie te verbeteren? Wil je weten welke rol het IT-landschap hierin speelt? Download dan snel deze whitepaper en ga vandaag nog aan de slag!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite levert bedrijven overal ter wereld uniforme systemen in de cloud die ongeëvenaarde mogelijkheden bieden om hun bedrijfsactiviteiten aan te sturen.

Profiel Oracle NetSuite ›
 
 

Download artikel

Hoe verbeter ik mijn klantervaring?

Door dit kennisdocument te downloaden, geeft u toestemming dat uw contactgegevens gedeeld worden met Oracle NetSuite en dat er contact met u kan worden opgenomen over producten en services die gerelateerd zijn aan dit kennisdocument.

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.