In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Cybersecurity verdient meer aandacht

Cybersecurity verdient meer aandacht

Wat gebeurt er in jouw organisatie als alle IT plotseling uitvalt? Kan je dan verder werken alsof er niets aan de hand is of zit je met de handen in het haar? Grote kans dat jouw onderneming voor het dagelijkse reilen en zeilen bijna volledig afhankelijk is van de IT-infrastructuur. Besteed je wel genoeg aandacht aan de beveiliging van jouw digitale middelen? Cijfers van De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) tonen aan dat, ondanks de grote media-aandacht voor het onderwerp, het mkb toch nog steeds vaak het slachtoffer is van cyberaanvallen. Ze zijn zelfs het vaakste slachtoffer van malware. Dat moet veranderen! Deze whitepaper zet de belangrijkste valkuilen op een rij en beschrijft uitgebreid hoe je deze vervolgens aanpakt.

Een foutje is snel gemaakt

Niemand is onfeilbaar, dus fouten zullen altijd voorkomen. Daarom is het goed om te inventariseren welke valkuilen er zijn en hoe je daar het beste mee omgaat. Hoe zit het bijvoorbeeld met:

  • Het wachtwoordbeleid in jouw organisatie? Stel je eisen aan de complexiteit van wachtwoorden? Hangen jouw medewerkers post-its met ezelbruggetjes op de monitor?
  • Herken jij phishing e-mails? Weten jouw medewerkers hoe ze zo’n nep-mail kunnen herkennen?
  • Log jij wel eens in op een onbekend netwerk? Laat jij bezoekers inloggen op jouw beveiligde netwerk?

Technische ondersteuning

Ga aan de slag met de handvatten uit deze whitepaper en start nu met het beter inrichten van jouw cybersecurity. Ontdek welke stappen jij vandaag nog kunt zetten en bekijk welke beveiligingssoftware jou helpt om alles in goede banen te leiden.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

KPN

KPN wil het leven van ondernemers leuker, vrijer en makkelijker maken door te verbinden. Als dé Telecom en ICT-dienstverlener helpen wij de ondernemer met hun behoeften op het gebied van veiligheid, flexibiliteit, bereikbaarheid, betrouwbaarheid, professionaliseren en samenwerken.

Profiel KPN ›
 
 

Download artikel

In 8 stappen cybersecurity valkuilen herkennen en aanpakken

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.