Kies de juiste Bot Management tool met deze handige checklist

Forrester rapport: een vergelijking van 13 aanbieders

Kies de juiste Bot Management tool met deze handige checklist

Komt een verdachte activiteit van een mens of een machine? Bots zijn een belangrijk wapen in het arsenaal van de moderne hacker. Een slimme Bot Management tool mag dus niet meer ontbreken in de beveiligingsstrategie van een modern bedrijf.

13 Bot Management tools op rij

Maar hoe kies je nou de juiste partner voor jouw organisatie? In dit rapport analyseerde Forrester de 13 belangrijkste aanbieders in de markt: Akamai Technologies, Alibaba Cloud, AppsFlyer, Cloudflare, DataDome, Imperva, Instart, Netacea, PerimeterX, Radware, Reblaze, Shape Security en White Ops.

Aanvallen, herkennen en stoppen

Het resultaat is een handige rangschikking van deze spelers, op cruciale functionaliteiten zoals het detecteren en reageren op aanvallen plus de rapportage hiervan. De beste botbeheertools combineren uitgebreide signaalverzameling met diepe analyse om zowel eenvoudige als geavanceerde aanvallen te herkennen.

Geef alle stakeholders de juiste inzichten

De reacties op deze aanvallen variëren van simpelweg blokkeren tot methoden om aanvallers op kosten te jagen, waardoor hun aanval economisch onhaalbaar wordt. Uitblinkers in de markt rapporteren aanvallen zowel vanuit een beveiligings- als een bedrijfscontext. Zo krijgen stakeholders van marketing en e-commerce tot beveiliging of boardroom de juiste inzichten.

Score op 10 variabelen

In dit rapport van Forrester worden aanbieders vergeleken op 10 essentiële variabelen. Er wordt zowel gekeken naar de functionaliteiten van de software als de visie en strategie van de makers. Het resultaat is een goed gebalanceerd beeld van de markt, en een handige checklist voor het kiezen van de juiste partner voor jouw organisatie.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Akamai

Akamai is the edge. Our globally distributed intelligent edge platform surrounds everything, from the enterprise to the cloud, so our customers and their businesses can be fast, smart, and secure.

Profiel Akamai ›
 
 

Downloaden: Kies de juiste Bot Management tool met deze handige checklist

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.