Klantgegevens beveiligd

Veilig werken met Office 365

Veilig werken met Office 365

Retail-medewerkers zijn vaak onderweg, bijvoorbeeld voor inkoop of het bezoeken van vestigingen. Het is daarom belangrijk dat u altijd en overal bestanden kunt weergeven, bewerken en delen met collega’s. Maar uw eigen gegevens en die van klanten moeten wel goed beveiligd zijn. Dat kan met Office 365.

Klantgegevens beveiligd op kantoor én onderweg

Iedereen wil als het nodig is met zijn vertrouwde Office-toepassingen kunnen werken en bij zijn bestanden kunnen. Een mobiele werkplek brengt wel risico’s met zich mee. Als een mobieltje kwijtraakt of gestolen wordt, moeten bedrijfsgegevens niet toegankelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat deze apparaten goed beveiligd zijn en op afstand gewist kunnen worden. Tegelijkertijd moet deze beveiliging niet ten koste gaan van gebruiksgemak.

Mobiel, klantgericht en veilig werken in de retail

Wilt u meer weten over veilig werken met uw vertrouwde Office-toepassingen? Download dan het e-book “Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail”. Daarin leest u ook hoe een sociaal intranet de communicatie verbetert en hoe u met slimme analyses de voorraad beter laat aansluiten op de klantwens.

 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Microsoft

Hoe ziet digitale transformatie er voor de retail concreet uit? Microsoft technologie ondersteunt retailorganisaties in het optimaliseren van iedere fase in de buyer journey. Van warehouse management tot point-of-sale, en van moderne werkplek tot customer analytics. Ontdek de mogelijkheden.

Profiel Microsoft ›
 
 

Downloaden: Klantgegevens beveiligd

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.