Managed services voor een toekomstbestendige (cloud)omgeving

Werkplekbeheer uitbesteden brengt voordelen

Gepubliceerd: 29-12-2021 | Whitepaper | Managed services voor een toekomstbestendige (cloud)omgeving

Sinds de start van de coronapandemie is de noodzaak om overal en altijd eenvoudig te kunnen werken wel duidelijk geworden. Zijn jouw applicaties ook klaar voor deze nieuwe standaard of zitten jouw IT’ers met de handen in het haar? Het uitbesteden van werkplekbeheer brengt rust in de organisatie en tegelijkertijd bespaar je op licenties. In ruil daarvoor ontvang je expertise en een optimaal beveiligde omgeving, terwijl er voor jou tijd vrij komt om te focussen op je kernactiviteiten.  

Leer de ins en outs van managed services  

In deze whitepaper kom je alles te weten over het uitbesteden van werkplekbeheer. Er wordt onder andere in gegaan op de volgende vragen: 

  • Waarom kiezen voor het uitbesteden van werkplekbeheer? 

  • Hoe selecteer je een provider voor jouw managed services? 

  • Hoe zorg je dat innovatie niet verloren gaat? 

Is het tijd voor een nieuwe aanpak? 

Hebben jouw IT’ers geen handen meer over voor extra werk en richt jij je liever op je core business? Wil jij meer weten over het aanhaken van een managed services provider en er tegelijkertijd voor zorgen dat je blijft innoveren? Download dan deze whitepaper en ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor jouw organisatie! 

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Login Consultants

Login Consultants is een ambitieuze organisatie die (middelgrote) grote, nationale en internationale organisaties innovatieve digitale werkplekoplossingen biedt. Met een team van gepassioneerde, gespecialiseerde, ambitieuze en vooral fijne collega’s werken we dagelijks hard om aan onze klanten de beste service te leveren.

Profiel Login Consultants ›
 
 

Downloaden: Managed services voor een toekomstbestendige (cloud)omgeving

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.