Mens en technologie hand in hand

Geen digitale transformatie zonder de mens

Mens en technologie hand in hand

In deze digitale wereld, waar computers en softwarebots steeds meer taken van mensen overnemen, bestaat het gevaar dat we de menselijke factor over het hoofd zien. Toch is de computer absoluut geen vervanging voor de mens. Door routinetaken van ons over te nemen geven ze ons juist ruimte om onze onderscheidende vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij IT-projecten en digitalisering is het dus vooral belangrijk om de mens in het hele verhaal niet over het hoofd te zien. Mens en machine, emotie en ratio vullen elkaar perfect aan en dat moet ook zo blijven. Waarom? Dat lees je in deze editie van de BCT Infolutie.

Digitale transformatie kan niet zonder menselijke factor

BCT-directieleden Dimitri Palmen en Jos Bischoff delen hun visie op de rol van de mens in digitale transformatie. Zijn we de mens vergeten in deze digitale hectiek? Hoe brengen we daar verandering in? Je leest het in dit dubbelinterview over de balans tussen technologie en de mens.

Aanjagers van digitale transformatie en innovatie over de grenzen heen.

In dit magazine vind je allerlei interessante interviews, artikelen, klantcases en opiniestukken die het onderwerp mens en technologie aansnijden. Zo lees je in deze editie meer over:

  • Zaakgericht werken in de gemeente Ede
  • Opiniestuk: De impact van de cloud
  • Innovatie over de landsgrenzen heen
  • De ambities van de ambtelijke samenwerking Meerzicht
  • Wat zijn de 3 aanjagers van de digitale transformatie?

Download hier de 2019-editie van BCT Infolutie en laat je bijpraten over de menselijke factor in een wereld vol technologie. Bekijk hoe organisaties en overheidsinstellingen inspelen op deze snel veranderende wereld en laat je inspireren door hun successen en ambities.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

BCT

Als de wereld om je heen verandert kun je twee dingen doen. Je wacht rustig af en je ziet wel wat er gebeurt, of je zoekt een betrouwbare partner die je proactief helpt om je doelen te bereiken. Een organisatie met kennis en ervaring en die weet wat er speelt in de markt. BCT is die partner die al geruime tijd met beide benen in deze nieuwe realiteit staat. Kortom, een partner die weet waar je vandaan komt, maar ook precies begrijpt waar je naartoe wilt.

Profiel BCT ›
 
 

Downloaden: Mens en technologie hand in hand

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.