Nieuwe werkplekken? Zorg voor een soepele overstap zonder problemen

De werkplekimplementatie die niet kan mislukken

De werkplekimplementatie die niet kan mislukken

Nieuwe werkplekken inrichten is een complex proces. Tot de acceptatiefase gaat het goed en de nieuwe VDI-infrastructuur is gebouwd. De eerste testen zijn begonnen. Toch is het niet ongebruikelijk dat er na de implementatie nog de nodige klachten en vragen zijn van gebruikers die problemen hebben met bepaalde software. Toch hoeft een probleemloze implementatie geen probleem te zijn. Hoe pakt u dat aan?

Het feit dat een groot deel van de organisaties en overheidsinstellingen op dit moment nog steeds gebruikmaakt van Windows XP is wel het bewijs dat de implementatie van nieuwe werkplekken niet zomaar iets is dat je een-twee-drie doet. Het ontwerpen van een nieuwe werkplek heeft nu eenmaal veel voeten in aarde én bovendien is de impact van de implementatie op de gebruikersorganisatie groot. Bij de meeste projecten zit precies daar de bottleneck!

De gebruikerstevredenheid is ongelooflijk belangrijk bij de vernieuwing van de werkplek. Hoe u dat het beste aanpakt, leest u in de paper ‘De werkplekimplementatie die niet kan mislukken’. Aan de hand van onder meer een overzicht van de verschillende werkpleksituaties en een duidelijk stappenplan wordt u meegenomen in het proces van de vernieuwing van de werkplek.

Download deze paper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Download artikel

Nieuwe werkplekken? Zorg voor een soepele overstap zonder problemen

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.