Nooit meer voorraadblunders

Inspelen op de klantvraag van morgen

Inspelen op de klantvraag van morgen

In de detailhandel verandert de klantvraag continu. Het verkeerd inkopen van voorraad is een veelvoorkomend probleem. Hoe zorgt u ervoor dat u de juiste hoeveelheid van het juiste product inkoopt?

Een verkeerde inschatting kan desastreuze gevolgen hebben. Voor je het weet zit je met een dure, onverkoopbare voorraad of juist met te weinig producten. Er is technologie beschikbaar die duidelijkheid kan geven over de klantvraag van morgen. Analysetools verzamelen interne en externe gegevens en vinden dwarsverbanden. U kunt dan slimme, goed onderbouwde beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Analysetools niet ingewikkeld, weinig extra werk

MKB’ers denken vaak dat analysetools niet geschikt zijn voor hen. Omdat de meeste  winkeliers verkoopgegevens al in hun CRM-systeem opslaan is het minder werk dan ze denken. Daarnaast zijn de analyses echt niet meer alleen weggelegd voor de allergrootste concerns. Ook MKB-bedrijven kunnen deze tools inzetten en daarmee de kans op voorraadblunders tot een minimum beperken.

Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail

Wilt u meer weten hoe analysetools inzicht en duidelijkheid geven over de klantvraag van morgen, download dan het e-book “Mobiel, klantgerichter en veilig werken in de retail”. Daarin leest u ook meer over goed beveiligde mobiele werkplekken en hoe u met een sociaal intranet communicatie binnen én buiten het bedrijf kan verbeteren.

Let op: Dit is een gearchiveerd artikel. brengt graag actuele kennis rondom bij u onder de aandacht. Deze vindt u hiernaast.

Partner

Microsoft

Hoe ziet digitale transformatie er voor de retail concreet uit? Microsoft technologie ondersteunt retailorganisaties in het optimaliseren van iedere fase in de buyer journey. Van warehouse management tot point-of-sale, en van moderne werkplek tot customer analytics. Ontdek de mogelijkheden.

Profiel Microsoft ›
 
 
 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.