Tag: Financieel Management

Heeft jouw digitale factuurverwerking een reset nodig?

Heeft jouw digitale factuurverwerking een reset nodig? gratis downloaden

Eerst was er de papieren factuur, daarna de pdf-factuur en nu is die digitale e-factuur helemaal ingeburgerd. Het ging allemaal razendsnel en jouw software voor digitale factuurverwerking werd net zo snel aangepast om bij te benen. De keerzijde van de medaille is dat we nu vaak werken met software die erg complex en moeilijk te onderhouden is. Tijd voor iets nieuws?

Lees verder ›Download nu

Groeipijnen? Zo reken je ermee af!

Groeipijnen? Zo reken je ermee af! gratis downloaden

Een bedrijf oprichten en groei realiseren, het is een uitdaging waar meerder ondernemers tegenaan lopen. Er zijn namelijk een aantal factoren die ondernemingen belemmeren in hun groei. Deze whitepaper zet 5 bekende factoren op een rij en laat zien hoe je met technologie deze belemmeringen weghaalt. Lees je mee?

Lees verder ›Download nu

5 keer nieuw kapitaal aantrekken

5 keer nieuw kapitaal aantrekken gratis downloaden

Zonder geld komt er van innovatie maar weinig terecht. Daarom heeft een organisatie zo nu en dan een kapitaalinjectie nodig. Dat kan via een beursgang of door geld op te halen bij privé-investeerders. Twee verschillende manieren die één ding gemeen hebben: data van de financiën zijn van groot belang. Met deze 5 stappen leg jij een solide basis voor nieuw kapitaal.

Lees verder ›Download nu

Digitale transformatie in finance: 5 redenen voor een geïntegreerde oplossing

Digitale transformatie in finance: 5 redenen voor een geïntegreerde oplossing gratis downloaden

Financiële dienstverleners die succesvol zijn in digitale transformatie vinden de oplossing in geïntegreerde software. Zij kiezen ervoor hun geïsoleerde, legacy-software te vervangen voor een Suite. De 5 redenen waarom ze dit doen, leest u hier.

Lees verder ›Download nu