Tag: e-Commerce

2020 staat voor de deur: mis deze e-commerce trends niet

2020 staat voor de deur: mis deze e-commerce trends niet gratis downloaden

2020 belooft een spannend jaar te worden in de e-commerce. De concurrentie van grote platforms groeit, internationale spelers richten hun pijlen op de Nederlandse markt en Instagram is steeds meer de digitale etalage van retailers. Benieuwd welke trends in 2020 zorgen voor meer omzet in jouw webshop? Dan is dit trendrapport wat je zoekt!

Lees verder ›Download nu

Waarom zou je kiezen voor een nieuw B2B-platform?

Waarom zou je kiezen voor een nieuw B2B-platform? gratis downloaden

Online shoppen wordt ook binnen de B2B-retail populairder. Je wil natuurlijk niet achterblijven en bent daarom op zoek naar het ideale e-commerce platform om jou in de toekomst te verzekeren van online succes. Dit rapport vroeg aan 100 CEO’s uit de B2B-retail wat zij verwachten van een e-commerce platform en of hun huidige oplossing voldoet aan hun verwachtingen.

Lees verder ›Download nu

5 aandachtspunten bij de migratie naar een nieuw e-commerce platform

5 aandachtspunten bij de migratie naar een nieuw e-commerce platform gratis downloaden

Online technologie verandert continu, daarom is het belangrijk om als retailer te blijven ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld door te kiezen voor een nieuw e-commerce platform. Een migratie naar een nieuw e-commerce platform heeft behoorlijk wat invloed op jouw organisatie. Een goede voorbereiding is dus essentieel! Deze whitepaper licht vijf aandachtspunten uit die jou kunnen helpen bij dit proces.

Lees verder ›Download nu

Waar moet je op letten bij een commerce platform

Waar moet je op letten bij een commerce platform gratis downloaden

De keuze voor een commerce platform kan lastig zijn. Hoe zet je bijvoorbeeld de klant centraal binnen het platform? En wat heeft mijn organisatie nodig in een commerce platform? In deze whitepaper zetten we de uitdagingen voor de keuze van een commerce platform op een rij en vind je een checklist om jouw organisatie bij deze keuze te helpen!

Lees verder ›Download nu

8 E-commerce trends voor 2019

8 E-commerce trends voor 2019 gratis downloaden

De e-commerce markt is constant aan verandering onderhevig. Daarom is het belangrijk om de trends op dit gebied op de voet te volgen. Benieuwd wat de e-commerce trends voor 2019 zijn en wat ze beteken voor jouw organisatie? In deze whitepaper komen 8 e-commerce trends voor 2019 naar voren.

Lees verder ›Download nu

Laat je succes niet remmen door je commerce platform

Laat je succes niet remmen door je commerce platform gratis downloaden

Wil je als retailer tevreden klanten en een goed bedrijfsresultaat? Dan is blijven innoveren de boodschap. Zo blijf je concurrenten voor en zorg je voor een fijne winkelervaring. Het succes van een e-commerce onderneming valt of staat daarom met het commerce platform waarop de webshop is gebouwd. Betrouwbaarheid, schaalbaarheid en snelheid staan centraal, maar geldt dat ook voor jouw platform?

Lees verder ›Download nu

Groothandel moet digitaal transformeren

Groothandel moet digitaal transformeren gratis downloaden

De groothandel distributiesector verandert dankzij e-commerce razendsnel. De supply chain kent steeds meer partners die allemaal een snelle en transparante service eisen. Kun je dat niet leveren, dan lever je in de toekomst misschien helemaal niet meer. Hoe blijven distributeurs overeind in een wereld die rap digitaal transformeert?

Lees verder ›Download nu