Skype for Business zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Skype for Business: effectief communiceren

Skype for Business: effectief communiceren

De opkomst van het communiceren via Twitter, Facebook en Whatsapp heeft bij veel (overheids)organisaties geleid tot een inefficiënte manier van communiceren met collega’s, zakenrelaties en — in het geval van de overheid — ook met burgers.

Door alle losse, niet-gekoppelde  communicatiemiddelen krijgen werknemers te maken met een overvloed aan berichten en vragen via losse, niet-gekoppelde communicatiemiddelen. Het einde van deze negatieve ontwikkeling is in zicht dankzij Skype for Business.

Wanneer er gekeken wordt naar overheidsinstanties dan zorgt Skype for Business bijvoorbeeld voor ambtenaren en burgers voor een sterk verbeterde bereikbaarheid. Deze verbeterde bereikbaarheid zorgt voor betere voorziening van informatie zodat collega’s onderling beter en vooral ook gemakkelijker kunnen samenwerken. Uiteraard geldt dit niet alleen voor de overheid, maar voor het gehele bedrijfsleven.

Skype for Business levert namelijk één platform waarin alles is geïntegreerd. Van instant messaging, telefonie, online vergaderen en videobellen.

Download deze paper voor meer informatie over de mogelijkheden die Skype for Business te bieden heeft. Tevens biedt deze paper duidelijkheid over de implementatiemogelijkheden op kantoor.

Skype for Business is ook op succesvolle wijze binnen andere organisaties te implementeren. Download deze whitepaper vandaag nog geheel vrijblijvend.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

NEXXT

Kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise of een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt? Niet nodig. Wij zijn NEXXT en wij zijn gedreven om jou het beste van beide werelden te geven.

Profiel NEXXT ›
 
 

Downloaden: Skype for Business zorgt voor betere communicatie op de werkvloer

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.