The conversation has already begun. Are you part of it?

Gebruik Social Media om de relatie met de klant te versterken

Gebruik Social Media om de relatie met de klant te versterken

Social Media heeft invloed op de reputatie van het merk, de producten en diensten. Organisaties van welk formaat ook kunnen die invloed niet negeren. Social Media moet samensmelten met de eigen klant management strategie. Deze whitepaper omschrijft een visie hoe dit het best gerealiseerd kan worden.

Strategisch vertrouwen winnen
Juist via strategisch gebruik van Social Media kan het vertrouwen van de klant gewonnen worden. Het geeft bedrijven de mogelijkheid snel te reageren op veranderingen in de mening over het bedrijf van de klant. Door zichtbaar en hoorbaar te zijn verandert de perceptie van de klant in positief opzicht. De klant krijgt zo het gevoel met een menselijke organisatie in gesprek te zijn.

Outsourcen Social Services
Organisaties moeten competitief blijven en daarnaast strategisch en emotioneel verbonden zijn aan hun klanten. Volgens de visie in deze whitepaper dienen organisaties de gemanagede services voor een geïntegreerde Social Media oplossing ge-outsourced te worden. Door te outsourcen wordt de behoefte om continu in risicovolle technologieën te investeren verwijdert. Organisaties zullen juist een beter ROI bereiken.

In deze whitepaper leest u over de visie van Capgemini omtrent het implementeren en managen van Social Media om zo relatie met de klant te versterken en de ROI en bedrijfsinkomsten te verhogen.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

 

Downloaden: The conversation has already begun. Are you part of it?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.