Tientallen voordelen van een cloud-werkplek

25 voordelen op een rij

Tientallen voordelen van een cloud-werkplek

Werken in de cloud is sinds de uitbraak van de coronacrisis een must geworden. Die cloudwerkplek bleek veel meer voordelen te hebben dan alleen gemakkelijk thuiswerken met eigen laptop. Efficiënter, beter samenwerken en sneller de juiste documenten vinden zijn maar een aantal voordelen van deze moderne werkplekken. Ook IT-managers profiteren van deze snelle migratie naar de cloud. De werkplekken zijn gemakkelijker te beheren, vragen over oude, incompatibele software verminderden en collega’s werken met meer plezier.

Cloud: de grote stap voorwaarts

Via deze webcast maak je kennis met alle voordelen van een cloudwerkplek. Waarom nemen steeds meer bedrijven afscheid van hun traditionele on-premise infrastructuur en welke praktische voordelen biedt een migratie? Freerk Terpstra, cloudwerkplek-specialist bij Rapid Circle, praat je in een half uur bij en somt 25 voordelen van de cloudwerkplek op. Hier krijg je alvast een voorproefje.

  • De cloudwerkplek is secure-by-design
  • IT-omgeving is eenvoudiger te beheren
  • IT-afdeling heeft meer tijd over voor innovatie
  • Einde aan de VDI-omgeving
  • Collega’s ervaren modern samenwerken als prettig
  • Win-winsituatie: zelfservice wachtwoordreset

Alle voordelen van werken in de cloud

Als collega’s zelf al hun wachtwoorden kunnen resetten, geeft dat medewerkers meer vrijheid en IT-beheer heeft minder herhalend werk. Maar een overgang naar de cloud heeft nog veel meer voordelen in petto. Freerk behandelt tijdens de webcast de 25 voordelen met veel enthousiasme. Schakel dus nu in zie hoe je profiteert van een beheerde werkplek in de cloud.

Bekijk nu

Bekijk deze webcast nu door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.

Profiel Rapid Circle ›
 
 

Bekijk de webcast: Tientallen voordelen van een cloud-werkplek

 

Met deze aanvraag gaat u akkoord met de Privacy Statement van .

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.