Waar staan middelgrote bedrijven in hun digitale transformatie?

In 5 stappen naar een succesvolle toekomst

Waar staan middelgrote bedrijven in hun digitale transformatie?

Een succesvolle digitale transformatie is dé manier voor bedrijven om in deze vreemde tijden toch succesvol te blijven. Daarbij is het belangrijk om gebruik te maken van allerlei nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, voorspellende analytics en chatbots. De ogen van het hele bedrijf zijn dus gericht op de IT-managers en CIO’s. IT is niet langer ondersteunend, IT is de motor van het bedrijf. Je voelt nu totaal geen druk, toch?

Drijfveren voor digitale transformatie

Hoe blijf je nu relevant? Omarm zo snel mogelijk nieuwe technologie en ontwikkel een datagedreven cultuur. Toch hebben kleine, middelgrote en grote ondernemingen verschillende drijfveren om te starten met digitale transformatie, zo blijkt uit onderzoek van SMB Group. De prioriteit per bedrijfsgrootte:

  • Kleine bedrijven: nieuwe klanten werven
  • Middelgrote bedrijven: concurrerend blijven
  • Grote bedrijven: productiviteit medewerkers verbeteren

CIO’s hebben dezelfde uitdagingen

Wat de primaire drijfveer ook is, er zijn een aantal hinderissen waar álle CIO’s mee worstelen. Denk hierbij aan onder andere budgettaire beperkingen, een bedrijfscultuur die vernieuwing afremt en het ontbreken van de juiste skills om echt waarde te halen uit deze nieuwe technologieën.

Het is de hoogste tijd om deze uitdagingen aan te pakken, en dat doe je met behulp van de stappen in deze whitepaper. Download de 5 stappen naar een succesvolle digitale transformatie hier!

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

SAS

SAS is marktleider in analytics. Met innovatieve analytics, business intelligence en data management software en dienstverlening, helpt SAS klanten op meer dan 83.000 locaties sneller, betere beslissingen te nemen. Al sinds 1976 levert SAS haar klanten wereldwijd 'THE POWER TO KNOW'.

Profiel SAS ›
 
 

Downloaden: Waar staan middelgrote bedrijven in hun digitale transformatie?

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Regelmatig de meest interessante whitepapers, webcasts, events en praktijkcases in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.