Weer meer tijd voor softwareontwikkeling

Uitdagingen van softwareontwikkelaars aanpakken

Weer meer tijd voor softwareontwikkeling

Softwareontwikkelaars zijn elke dag hard aan het werk om hun applicaties nog beter te maken en af te stemmen op de behoeftes en wensen van klanten. Maar in een wereld waar techniek razendsnel verandert, wordt dit voor veel softwareontwikkelaars een steeds grotere uitdaging. Er zijn de hoge licentiekosten, statische omgevingen die niet meegroeien met de organisatie en de tijd die je kwijt bent aan beheer. Je moet nadenken over cloud, beheer, privacy en hosting wil je succesvol blijven. Allemaal zaken waar je als softwareontwikkelaar helemaal niet mee bezig wil zijn, jij wil je focussen op het bouwen van innovatieve software. Deze whitepaper zet de grootste uitdagingen van softwareontwikkelaars op een rij en laat zien hoe jij ze kan aanpakken.

Strategische uitdagingen van softwareontwikkelaars

In deze whitepaper vind je uitdagingen die op jouw pad komen op zowel strategisch als IT gebied. We lichten vast een tip van de sluier en laten je kort kennismaken met 2 strategische uitdagingen:

  • Benodigde kennis en mensen om groei te realiseren. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste kennis in huis haalt en hoe zorg je ervoor dat jouw mensen op de hoogte blijven van de allernieuwste trends en technologieën?
  • Onderscheidend vermogen. Cloudaanbieders zoals Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure bieden softwareontwikkelaars de mogelijkheid om sneller software te ontwikkelen voor andere regio’s en openen de deuren voor nieuwe aanbieders. Hierdoor ontstaat een erg competitieve markt. Hoe blijf jij concurrenten voor en onderscheid je jezelf?

Wil jij meer weten over de transitie van ISV naar SaaS? Benieuwd hoe een traditionele softwareontwikkelaar de stap zet naar SaaS-diensten? Bekijk de strategische en IT-uitdagingen waar anderen mee worstelen en ontdek hoe softwareleverancier Hyarchis nu sneller software uitrolt naar hun klanten.

Download nu

Download nu dit kennisitem door onderstaand formulier in te vullen.

Partner

Previder

Previder is een ervaren datacenter- en cloud-specialist met high-end faciliteiten voor het hosten van bedrijfskritische applicaties.

Profiel Previder ›
 
 

Downloaden: Weer meer tijd voor softwareontwikkeling

Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Kennisportal.

 

Blijf net als duizenden andere professionals op de hoogte van de laatste updates en schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Uw inschrijving is geregistreerd. Hartelijk dank voor uw aanmelding.