Allrent

Allrent

Branche: IT-apparatuur
Publiceert over: Hardware verhuur voor de zakelijke markt, overheid en semioverheid instanties

Allrent ICT Solutions is een computer verhuurbedrijf voor de zakelijke markt, overheid en semioverheid instanties.

Wij bieden onze klanten de beschikking over de juiste en optimale invulling van tijdelijke ICT-wensen voor hun organisatie of relaties. Wij verhuren apparatuur voor enkele maanden of voor een paar uur. Of u nu honderden stuks nodig heeft of slechts één.

Allrent ICT Solutions levert oplossingen

Allrent ICT Solutions levert in producten, mensen, kennis en services altijd en overal een 100% oplossing. Voor iedereen, voor iedere vraag en voor iedere uitdaging. Geen vraag gaat te ver, geen opdracht is te gek. Allrent ICT Solutions zorgt met haar professionals altijd voor een oplossing die werkt. En als het niet werkt zorgen we dat het werkt. Dat zijn wij.

Korte termijn levering van top producten

Vanuit servicegerichtheid, vakmanschap en een onvoorwaardelijke drive voor de klanten, collega’s en het bedrijf bouwt Allrent ICT Solutions al jaren aan een indrukwekkende reputatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het op korte termijn organiseren, installeren, managen en supporten van een complete IT omgeving. Of het nu gaat om het leveren van PC’s en laptops met de nieuwste software, complexe netwerken, presentatiesystemen en imposante videowalls, printers en randapparatuur of andere ICT producten./

Onze klanten

Wij werken voor grote organisaties, landelijke bedrijven, internationale organisaties, MKB, overheidsinstellingen, evenementenbureaus, standbouwers en AV-verhuurbedrijven, maar ook voor bedrijfsstart-ups en tijdelijke projectorganisaties.

Allrent ICT Solutions bedient niet alleen de Nederlandse markt, maar ook de Europese markt. Wij reizen met onze ICT oplossingen met onze klanten mee. Zodat u altijd de beschikking hebt tot hoogwaardige producten en oplossingen die werken.

Met veel van onze klanten werken we al jaren intensief samen. Deze duurzame relaties zijn tot stand gekomen dankzij jarenlange samenwerking op hoogwaardig niveau. Eenmaal klant van Allrent ICT Solutions, altijd klant van Allrent ICT Solutions.

Wij mogen ons met trots preferred supplier noemen van onder andere de Amsterdam RAI en Jaarbeurs Utrecht.

Allrent ICT Solutions
Altijd op vol vermogen

Volg Allrent