Delta-N

Delta-N

Branche:
Publiceert over:

Delta-N is opgericht in 1999. De naam is destijds heel bewust gekozen en bestaat eigenlijk uit twee delen. De “Delta (Δ)”, het wiskundige symbool voor “verandering”. En de “N” is het symbool voor de “verzameling natuurlijke getallen”. Samen staat de naam Delta-N daarmee dus voor “natuurlijke verandering” of “veranderen doe je op een natuurlijke manier”. Dat is waar wij in geloven!

Veranderingen die je geleidelijk doorvoert zijn succesvoller. Zeker ook in de ICT, dat meer dan alleen een technische kant kent. Juist ook aanpak en adoptie bepalen of een ICT project succesvol is. Geen big bang, maar overzichtelijke en gecontroleerde stappen waarbij de gebruiker meegenomen wordt in de verandering.

Volg Delta-N

Cybersecurity: medewerkers zijn nog steeds de zwakste schakel

Mensen vormen de zwakste schakel in de beveiliging van jouw IT en data. Maar liefst 91% van de datalekken wordt door menselijk handelen veroorzaakt. Al installeer je nog zoveel spamfilters en firewalls, er hoeft maar één persoon op een link in een phishing mail te klikken en je bent de pineut. Daarom is aandacht voor de menselijke factor cruciaal.  Lees verder...