IN HR

IN HR

Branche: HR
Publiceert over: Bedrijfssoftware: Microsoft Dynamics

Om uw organisatiedoelstellingen te realiseren heeft uw organisatie een strategie ontwikkeld. Executie van uw strategie is de sleutel om tot resultaat te komen.

IN de executie van uw strategie vertrouwt u voor een deel op uw business systemen en voor het grootste deel op uw medewerkers. Microsoft Dynamics 365 Talent brengt deze twee elementen samen en wij helpen u om uw organisatie hierin optimaal IN te richten, zodat uw medewerkers optimaal kunnen renderen IN uw organisatie en zich kunnen ontwikkelen IN hun eigen carrière. Wij helpen u en uw organisatie met advies op gebied van digitale HR transformatie, ondersteund door het implementeren van Microsoft Dynamics 365 for Talent.

Volg IN HR

Effectiever sollicitatieproces met digital recruitment

In een tijdperk waar mensen steeds meer online zijn is digital recruitment niet meer weg te denken. Er kunnen namelijk betere kandidaten gevonden worden doordat er bijvoorbeeld ook naar mensen wordt gezocht die niet actief op zoek zijn naar een baan. In dit e-book lees je hoe je digitale tools inzet om de beste kandidaten te vinden voor jouw organisatie! Lees verder...