Next2Digital

Next2Digital

Branche: Bouwnijverheid
Publiceert over: Digitale transformatie

Next2Digital gelooft dat maatschappelijke uitdagingen de kansen zijn voor nieuwe verdien modellen. Integraal ondernemen wordt de norm in de bouw. Wij willen doorbraken realiseren in de manier waarop bouwbedrijven waarde toevoegen aan de wereld. Wij stellen jou in staat om met jouw organisatie aanstekelijk en innovatieve formats te adopteren van idee tot en met technologische toepassing die zowel economisch als maatschappelijk rendement opleveren.

Wij brengen dit in praktijk op basis van concrete voorbeelden zoals digitaal opleveren in de bouw (zie events). Daarnaast hebben we een pragmatische aanpak om bouwbedrijven de mogelijkheden voor nieuw rendement te laten ontdekken, vorm en inhoud te geven en te realiseren (zie downloads innovatie acceleratie in de bouw: bouw scan, bouw shop en bouw sprint).

Next2Digital is opgericht in 2014, actief vanuit Schiphol Centrum en heeft inmiddels verschillende cases met aansprekende resultaten op haar naam staan. Zowel in bedrijfsleven als overheid. In 2017 werd Next2Digital door Microsoft genomineerd als Cloud Innovation Partner van het jaar.

Volg Next2Digital